1-op-1 Coachtraject

Help!

Wil jij als mens beter in je vel zitten en je leven stap voor stap in balans brengen? Ben jij moe van het hooghouden van alle ballen en wil je hier verandering in brengen? Of ben je bezorgd over de toenemende spanning tussen jou en je partner? Als je jezelf hierin herkent, dan is het speciale half jaar coachtraject voor jou wellicht de oplossing waar je naar op zoek bent.

Dit intensieve coachtraject bestaat uit zeven sessies waarbij we samen aan de slag gaan om jouw leven in balans te brengen. Tussen de sessies door krijg je opdrachten om thuis te doen en kun je mij per e-mail bereiken voor al jouw vragen. Na afloop van het traject ben jij een nieuwe, sterke versie van jezelf en kun je weer goed voor jezelf zorgen.

Het voordeel van een half jaar traject is dat je echt de tijd hebt om verandering te voelen en te ervaren op alle vlakken van je leven. Verandering kost namelijk tijd en door een commitment met elkaar aan te gaan, investeer je in jezelf en je toekomst.

Dit speciale coachtraject kost slechts 625 euro (gespreid betalen is mogelijk). Bovendien krijg je waardevolle extra’s en korting op een kennismakingssessie en losse sessie als je na afloop van het traject nogmaals een sessie wilt boeken.

Ben je benieuwd of dit coachtraject iets voor jou is? Neem dan gerust contact op via het contactformulier op de website. Indien gewenst, is het ook mogelijk om eerst een kennismakingssessie te boeken voor slechts 10 euro.

 

Kosten

Kennismakingssessie

 

€10,-

Halfjaartraject bestaande uit 7 sessies.

 

€625,-

Logo Het ook van de Storm